Bedrijfsfeest

Voor bedrijfsfeesten is de Barenzaal de perfecte locatie!

De Barenzaal is niet alleen een feestzaal, de authentieke locatie leent zich ook perfect voor congressen, beurzen, seminaries, personeelsfeesten, … Wil je jouw gasten een fenomenale ervaring bezorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor jouw bedrijfsevent.

Waarom kiezen voor de Barenzaal als locatie voor jouw bedrijfsfeest?

De Barenzaal, gelegen in het Limburgse Genk, is vlot bereikbaar, biedt voldoende parkeergelegenheid, geeft een industriële touch aan jouw congres of seminarie, zorgt voor de lekkerste catering, … Je kan beroep doen op onze expertise voor de organisatie van jouw zakelijk event. We werken een voorstel op maat uit en zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Van personeelsfeesten, seminaries, congressen tot beurzen.

Onze zaal is uitgerust met alle benodigde technische voorzieningen, airco en excellente catering. Meer over de capaciteiten van de Barenzaal kan je vinden op de pagina infrastructuur.

Voor welke zakelijke evenementen kan ik de Barenzaal huren?

Ontdek hier welke zakelijke mogelijkheden de Barenzaal biedt. Aarzel niet om ons te contacteren om te vertellen hoe jouw ideale bedrijfsevenement er uit ziet. We organiseren graag samen een tot in de puntjes uitgewerkt zakelijk event.