Beurs

Ideale beurslocatie: De Barenzaal

Organiseer je een beurs en ben je op zoek naar een grote, functionele, maar toch sfeervolle locatie? Hello there! De Barenzaal op de C-Mine biedt de ideale ruimte, is gemakkelijk bereikbaar en is rolstoeltoegankelijk. Op maat van jouw wensen en behoeften voorzien wij alles tot het kleinste detail.

Grote ruimte voor een beurs met alle nodige infrastructuur!

Een geschiedenisrijk, industrieel, maar sfeervol en gezellig gebouw, dat is de Barenzaal. De zaal biedt 400 zitplaatsen of 800 staanplaatsen en kan dus heel wat gasten ontvangen. Dat wil ook zeggen dat de ruimte erg groot is zodat je hier veel producten ten toon kan stellen. Perfect voor een beurs. Je kan de zaal helemaal inrichten zoals je zelf wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien beschikt de Barenzaal over een bergruimte, technische ruimte én een kantoor. Ideaal dus om alle aspecten efficiënt voor te bereiden en de beurs zo in goede banen te leiden. Zit even samen met ons professioneel team en leg al jouw wensen en verwachtingen bloot.

Fingerfood op de beurs? Onze cateraars maken er werk van!

Voorzie je graag wat fingerfood op de beurs? Dan kan je terecht bij onze cateringpartners. We werken samen met twaalf verschillende Limburgse en Antwerpse cateraars die heel wat lekkere hapjes uit hun mouw kunnen schudden. Check even de chef-koks in kwestie onder het topic ‘catering’ en beslis helemaal zelf met wie je in zee gaat.

Online in contact met de wereld

Maak je tijdens de beurs gebruik van het internet? Geen probleem! Door de aanwezige Wifi-voorziening ben jij onmiddellijk online actief. Ook op technologisch vlak kleden we de zaal volledig in zoals jij dat wenst. Van audio tot video, beamer en verlichting, wij brengen het in orde. Daarnaast is de ruimte voorzien van airco, zodat je het hoofd koel kan houden tijdens warme zomerdagen. Kom je met de auto? Dan heb je voldoende parkeergelegenheid op onze grote parking.

Heeft de Barenzaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe beurslocatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een interessante en leerrijke dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.