Congres

Limburgse locatie voor congres

Ben je op zoek naar een locatie om je congres te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De Barenzaal is de ideale ruimte en is gemakkelijk te bereiken. Bovendien is de zaal rolstoeltoegankelijk en is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Industriële en zakelijke omgeving

De zaal heeft een authentieke en industriële uitstraling en past perfect binnen een zakelijk kader. Naargelang het aantal gasten er worden verwacht, kan de ruimte opgedeeld worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. In totaal kunnen er 400 personen zitten of 800 personen staan. Zit even samen met ons professioneel team en leg uit hoe jij het voor ogen ziet. Zij brengen het volledig in orde. De Barenzaal beschikt ook over een bergruimte, technische ruimte én een kantoor. Ideaal dus om alle aspecten efficiënt voor te bereiden en het congres zo in goede banen te laten verlopen.

Brainfood? Daar kan voor gezorgd worden!

Wil je het congres combineren met een lekker hapje en een drankje? Dan kan je terecht bij onze uitstekende catering. Wij werken samen met twaalf verschillende Limburgse en Antwerpse  cateraars die het onderste uit de kan halen om voor jou het beste op tafel te toveren. Aan jou de keuze met wie je samenwerkt. Wie deze chef-koks precies zijn, vind je terug onder het topic ‘catering’.

Lezing onderbouwen met beeldmateriaal? Technologische snufjes zijn aanwezig!

Onze zaal is ook volledig uitgerust met alle nodige technische snufjes. Denk aan audio, video, beamer en verlichting. Bespreek al je verwachtingen en wensen uitgebreid met ons professioneel team en zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Dankzij de aanwezige Wifi-voorziening kan je gemakkelijk connecteren met het internet. Ideaal voor wanneer er online materiaal getoond moet worden. Van presentaties tot video’s en muziek, alles is mogelijk!

Deze congresruimte is voorzien van airco zodat er ook op zwoele zomerdagen zonder problemen interessante ideeën uitgewisseld kunnen worden.

Heeft de zaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe congreslocatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je klaar voor een boeiende dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.