Personeelsfeest

De personeelsfeestlocatie in Limburg bij uitstek!

Hoog tijd om je hardwerkende en fijne collega’s in de bloemetjes te zetten en hoe kan dat beter dan met het organiseren een personeelsfeest? Een dag of avond waar je medewerkers centraal staan en kunnen genieten. De ideale feestlocatie hebben wij al in de aanbieding: De Barenzaal, gelegen op de C-Mine in het Limburgse Genk.

Sfeervol, feestelijk, maar toch een zakelijk karakter: dat is de Barenzaal!

De barenzaal heeft een authentieke uitstraling en past helemaal in het zakelijke karakter van een personeelsfeest. De locatie is gemakkelijk te bereiken en biedt een ruime parkeergelegenheid. Perfect dus wanneer je veel gasten verwacht. Ook rolstoelgebruikers vinden gemakkelijk hun weg naar binnen en het volledige gebouw is voor jullie toegankelijk!

Voldoende ruimte en de nodige technologische voorzieningen? Yes, we have!

Niet enkel het personeel, maar ook hun partners kunnen mee komen genieten van een personeelsfeest om U tegen te zeggen. De zaal biedt 800 staanplaatsen of kan uitgerust worden met 400 zitplaatsen. Hoe groots of klein je het ziet, maakt helemaal niet uit, want de ruimte heeft oneindig veel mogelijkheden. Zo kunnen we de feestzaal praktisch indelen op het aantal aanwezigen.

Onze cateraars zorgen voor culinaire hoogstandjes!

Een lekkere lunch of een smaakvol diner kan natuurlijk niet ontbreken op je personeelsfeest. Wij werken samen met twaalf Limburgse en Antwerpse cateraars die je laten watertanden. Aan jou de keuze met wie je graag samenwerkt en jou maaltijd bereidt. Wie deze chef-koks precies zijn, vind je terug onder het topic ‘catering’.

Herinneringen ophalen en maken doorheen de dag? Yes, we can!

Speel je graag een slide-show met foto’s af, wil je een video tonen of houd je wel van wat achtergrondmuziek? Geen probleem! De nodige infrastructuur is aanwezig om je feest helemaal af te maken. Van audio tot video, beamer en belichting, ons professioneel team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes klaar staat. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij brengen het in orde!

Dankzij de aanwezige Wifi-voorziening sta je onmiddellijk in contact met het internet. Foto’s delen op sociale media is dus een fluitje van een cent. Ready to strike a pose? Dat zijn alvast leuke herinneringen van een onvergetelijke dag of avond!

Heeft de zaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe personeelsfeest locatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een fantastische dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.