Seminarie

Seminarielocatie gezocht?

Een seminarie op de planning? De Barenzaal is de perfecte locatie, gelegen op de C-Mine in het Limburgse Genk. Het is gemakkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid. De authentieke en bijzondere ruimte is voorzien van alle nodige infrastructuur om van het college een leerrijke belevenis te maken!

In de aanbieding: de ideale seminarieruimte met broodnodige technologische voorzieningen!

De zaal biedt tot 400 zitplaatsen en is uitgerust met 800 staanplaatsen. Hebt u een kleinere groep in gedachten? Geen probleem! Uiteraard kan de seminarieruimte ook opgedeeld worden in kleinere vertrekken. De mogelijkheden zijn oneindig. Daarnaast is de zaal gemakkelijk te betreden en rolstoeltoegankelijk. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en ons team brengt het met een oog voor detail in orde. Zo kan je met een gerust hart en in stijl genieten van een interessante dag of avond.

Over technische voorzieningen hoef je je ook geen zorgen te maken. Van audio tot video, beamer en belichting, alles is aanwezig en wordt voor jou klaar gezet. Een presentatie tonen, een video laten zien? Alles kan! Dankzij de aanwezige Wifi-voorziening kan je ook onmiddellijk connecteren met het internet. Even iets online opzoeken is dus totaal geen issue. Ook op warme dagen is de Limburgse zaal de plaats bij uitstek om een seminarie te organiseren door de aanwezige airco. De zaal beschikt bovendien over een bergruimte, technische ruimte én een kantoor om het seminarie zo in goede banen te laten lopen. Bereidt een spreker zich graag even in alle rust en stilte voor, dan kan hij of zij zich in het kantoor terugtrekken.

Een lekkere lunch of een smaakvol diner? Onze cateraars hebben er alvast zin in!

Denk je eraan het seminarie te combineren met een lekker hapje, een lunch of een diner? Onze catering staat paraat! We werken samen met twaalf verschillende Limburgse en Antwerpse cateraars en aan jou de keuze wie de lekkere maaltijd zal voorbereiden. Wie deze chef-koks precies zijn, vind je terug onder het topic ‘catering’.

Heeft de zaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe seminarielocatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een boeiende dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.