Vergadering

Vergaderlocatie in Limburg

Organiseer je een vergadering voor je bedrijf, vzw of vereniging, maar vind je geen ideale locatie? Zoek niet langer! De Barenzaal in Genk heeft een leuke vergaderruimte ter beschikking die helemaal naar wens ingericht kan worden. Door de geschiedenis die in het gebouw hangt, heeft de zaal een unieke uitstraling die de creativiteit sterk aanwakkert.

Voldoende ruimte? Check! Technologische voorzieningen? Dubbelcheck!

De zaal op de C-Mine in Genk is gemakkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid. Ook rolstoelgebruikers vinden gemakkelijk hun weg naar binnen. Daarnaast is alle nodige infrastructuur voor een geslaagde vergadering aanwezig. De zaal heeft zitplaatsen voor maximum 400 personen, maar kan uiteraard opgedeeld worden in kleinere ruimtes. Ideaal voor een vergadering of een kleine bijeenkomst. Ons professioneel team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes klaar staat. Van audio tot video, beamer en verlichting. Breng ons op de hoogte van alle verwachtingen en wij bereiden alles in detail en op maat voor.

Ook op warme dagen is de Limburgse zaal de plaats bij uitstek om te vergaderen door de aanwezige airco. Daarnaast is de sanitaire infrastructuur helemaal tip top in orde en beschikt de Barenzaal over een bergruimte, technische ruimte én een kantoor om zo de vergadering in goede banen te leiden. Dankzij de Wifi-voorziening kan je onmiddellijk connectie maken met het internet. Zo kan je online te werk gaan tijdens de vergadering. Even de cloud checken? No problemo dus.

De rijke geschiedenis die het gebouw met zich meedraagt, is nog steeds zichtbaar in de Barenzaal. Perfecte locatie dus om jouw vergadering dat tikkeltje meer te geven!

Een lunch of een hapje om van te watertanden? Driedubbelcheck!

Vindt de bijeenkomst plaats tijdens het middaguur of houd je wel van een knabbeltje om de werkdruk te verlichten, dan staan onze cateraars paraat! We werken samen met twaalf verschillende Limburgse en Antwerpse cateraars die voor jou een lekker hapje samenstellen. Aan jou de keuze wie de bereiding op zich neemt. Wie deze chef-koks precies zijn, vind je terug onder het topic ‘catering’.

Heeft de zaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe vergaderlocatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een boeiende dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.