Babyborrel

Dé locatie voor de babyborrel van je kleine lieveling

Proficiat met de geboorte van jullie klein wonder! Deze gebeurtenis laat je natuurlijk niet zonder een groot feest voorbij gaan. Een babyborrel in hartje Limburg? De zoektocht naar de perfecte locatie kunnen jullie alvast staken, want wij hebben ‘m in de aanbieding: de Barenzaal op de C-Mine in het Limburgse Genk.

Je kersverse spruit in de spotlight zetten? You name it, we do it!

De zaal biedt oneindig veel mogelijkheden en kan helemaal naar jullie wens ingericht worden. In totaal zijn er 800 staanplaatsen en 400 zitplaatsen, maar uiteraard kan de ruimte opgedeeld worden in kleinere vertrekken. Zit even samen met ons professioneel team en zij zorgen ervoor dat alles tip top in orde is. Ook de infrastructuur kan naar hartenlust ingericht worden. Zo hebben wij voldoende tafels en stoelen ter beschikking en kunnen er heel wat technologische snufjes ingeschakeld worden. Denk maar aan audio, video, een beamer en de verlichting. Wat rustige muziek op de achtergrond of een slideshow met de eerste kiekjes van jullie nieuwe spruit, geen probleem, wij regelen het! Dankzij de aanwezige Wifi-voorziening sta je ook onmiddellijk in contact met het internet. Een fotootje sharen of een presentatie online tonen? Easy!

De beste traiteur zorgt voor de lekkerste hapjes!

Voorzie jij jouw gasten graag van een hapje? Onze catering zorgt voor het beste babyborrel fingerfood of de gerechtjes. We werken samen met twaalf verschillende Limburgse en Antwerpse cateraars die voor de beste kwaliteit op je bord zorgen. Aan jou de keuze met wie je samenwerkt. Onder het topic ‘catering’ vind je al onze chef-koks terug.

De Barenzaal: op en top functioneel!

Doordat er heel wat elementen van de geschiedenis van het gebouw werden behouden, heeft de zaal een authentieke, industriële, en gezellige sfeer. Ideaal voor jouw babyborrel! Daarnaast is de locatie gemakkelijk te bereiken en beschikt het over voldoende parkeergelegenheid. Ook rolstoelgebruikers vinden eenvoudig hun weg naar binnen.

Heeft de zaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe babyborrellocatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een onvergetelijke dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.