Communiefeest of lentefeest

Communiefeest of lentefeest? Dat vier je in de Barenzaal!

Organiseer je een communiefeest of lentefeest voor je zoon of dochter? Kies voor de Barenzaal op de C-Mine in het Limburgse Genk en je feest is een schot in de roos!

Voldoende ruimte om er een onvergetelijke dag van te maken!

Of het nu om de eerste communie, plechtige communie of het lentefeest gaat, voor jouw pupil is het ongetwijfeld een speciale dag waarin hij of zij ongestoord in de spotlights wil staan. De Barenzaal biedt ruimte voor de hele familie inclusief vrienden! In totaal kunnen er 400 gasten zitten of 800 mensen staan, maar uiteraard kan de ruimte ook opgedeeld worden voor kleinere groepen. De zaal heeft oneindig veel mogelijkheden en kan ingericht worden naar eigen keuze. Vertel je wensen en verwachtingen aan ons professioneel team en zij zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is.

Een lekkere maaltijd die je spruit met veel smaak zal verorberen!

Een heus feestmaal voor jong en oud hoort natuurlijk bij een communiefeest of lentefeest. Wij werken samen met twaalf verschillende Limburgse en Antwerpse cateraars die je zonder problemen laten watertanden van hun gerechten. Aan jou de keuze wie je onder de arm neemt. Neem alvast een kijkje onder het topic ‘catering‘ en ontdek wie onze chef-koks zijn!

Charmante zaal, rijk aan geschiedenis

Wil je graag wat muziek op de achtergrond of heb je een idee qua verlichting in gedachten? Shout! Ons team staat klaar om alles in goede banen te leiden.

De rijke geschiedenis die het gebouw met zich meedraagt, is nog steeds zichtbaar in de feestzaal. Door zijn authentieke, industriële, maar sfeervolle look is iedereen onmiddellijk betoverd. De ideale locatie dus voor jouw communie- of lentefeest. De weg ernaartoe is eenvoudig te vinden en de locatie biedt voldoende parkeergelegenheid. Ook minder validen ondervinden geen problemen dankzij de rolstoeltoegankelijkheid van het gebouw. Door de aanwezige Wifi-voorziening sta je ook steeds in contact met de online wereld.

Heeft de zaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe communie- of lentefeestlocatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een onvergetelijke dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.