Doopfeest

Het doopfeest van je kleine ukkepuk

Organiseer je binnenkort een doopfeest? Met onze unieke locatie wordt het alvast een spetterende dag! De Barenzaal op de C-Mine in het Limburgse Genk biedt een veelzijdige ruimte die je volledig kan inrichten naar eigen smaak. Contacteer ons en kom eens een kijkje nemen!

Een unieke locatie voor je doopfeest met voldoende ruimte!

All eyes on je kleine spruit tijdens die ene speciale dag. Genieten is dus de boodschap en ons professioneel team brengt dat helemaal in orde! Laat ons weten wat je wensen en verwachtingen zijn en we zorgen ervoor dat alles op punt staat. De Barenzaal heeft oneindig veel mogelijkheden. Door zijn grote omvang kunnen er 400 mensen zitten of 800 personen staan. Uiteraard kan de zaal ook in kleinere vertrekken worden opgedeeld naargelang het aantal gasten. Bovendien beschikt het gebouw over een bergruimte, technische ruimte én een kantoor om zo alles vlot te laten verlopen. Daarnaast is de Barenzaal volledig rolstoeltoegankelijk en vinden rolstoelgebruikers dus gemakkelijk hun weg naar binnen. Dankzij de goede bereikbaarheid en de voldoende parkeerplaatsen is het de perfecte doopfeestlocatie.

Geen doopfeest zonder een lekker hapje? Onze cateraars maken er werk van!

Een maaltijd om van te smullen, een lekkere taart of kleine hapjes om je vingers bij af te likken? De catering staat paraat! We werken samen met twaalf verschillende Limburgse en Antwerpse cateraars die jouw droommenu samenstellen. Aan jou de keuze met wie je de handen in elkaar slaat. Onder het topic ‘catering’ kan je de chef-koks alvast wat beter leren kennen.

Heeft de Barenzaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe doopfeestlocatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een onvergetelijke dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.