Receptie

Originele receptielocatie in Limburg

Organiseer je een receptie voor eender welke gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Barenzaal in het hartje van Limburg is de ideale locatie! Check onze foto’s of kom eens langs voor een betere kijk!

Voldoende ruimte met de nodige technologische snufjes? De Barenzaal heeft het!

Je kan 800 gasten staand ontvangen of als je kiest voor zitplaatsen dan hebben we ruimte voor 400 personen. Uiteraard kunnen we de zaal ook verdelen in kleinere vertrekken als je de receptie wat minder groots ziet. De mogelijkheden zijn eindeloos! Breng ons professioneel team op de hoogte van jouw wensen en verwachtingen en zij zorgen ervoor dat alles piekfijn en tot in de detail voorbereid is. Bovendien beschikt de Barenzaal over een bergruimte, technische ruimte én een kantoor om zo jouw receptie in goede banen te leiden. Ook over de technologische infrastructuur hoef je je hoofd niet te breken. Alle mogelijkheden kunnen voorzien worden. You say it, we create it!

De lekkerste hapjes op tafel tijdens de receptie dankzij onze catering!

Een walking dinner of wat fingerfood om je receptie net dat tikkeltje meer te geven? Onze catering steekt de handen uit de mouwen en tovert het lekkerste op tafel! We werken samen met twaalf verschillende cateraars die elk sterk zijn in hun vak. Aan jou de keuze met wie je samenwerkt. Check alvast even de chef-koks onder het topic ‘catering’ bovenaan de website.

Unieke locatie voor jouw receptie

De rijke geschiedenis die het gebouw bezit is nog steeds aanwezig. Door de authentieke, industriële, maar sfeervolle look van de ruimte is iedereen onmiddellijk betoverd. Een unieke locatie dus voor jouw receptie! De weg er naar toe is gemakkelijk te vinden en biedt voldoende parkeergelegenheid. Ook rolstoelgebruikers ondervinden geen problemen bij het betreden van de zaal, het gebouw is namelijk volledig rolstoeltoegankelijk. Dankzij de aanwezige Wifi-voorziening ben je ook steeds geconnecteerd met het internet. Jouw receptie tentoonstellen op de sociale media is dus vingervlug gebeurd!

Heeft de zaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe receptielocatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een onvergetelijke dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.