Trouwfeest

Trouwen, dat doe je in stijl op de perfecte locatie

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor de mooiste dag van je leven? Dan ben je bij de Barenzaal in Genk aan het juiste adres! We toveren graag jouw trouwfeest om naar een magische beleving.

Wij bieden een feestzaal aan op de C-Mine in Genk die de geschiedenis van het gebouw in het hart draagt. Hierdoor heeft de zaal een buitengewoon aanzicht en straalt het een warme sfeer uit.

Jouw trouwfeest klein of groots, met een plan op maat is alles mogelijk!

Geniet je graag van deze speciale dag in intieme kring of maak je er liever een groots feest van met familie, vrienden, collega’s en kennissen? Geen probleem! Onze bijzondere feestzaal in Limburg biedt tot 400 zitplaatsen aan en kan ingedeeld worden naar eigen keuze. De mogelijkheden zijn oneindig. Breng ons op de hoogte van al je wensen en wij maken een plan op maat. Ons professioneel team heeft oog voor detail en zal er alles aan doen om alles tot in de puntjes te voorzien. Op die manier kan je jouw huwelijk zonder stress en in stijl vieren. Wil je de trouwlocatie eerst even van dichtbij komen bekijken? Laat het ons even weten, je bent van harte welkom!

Een diner om je vingers bij af te likken en een huwelijkstaart om van te smullen? Onze cateraars maken er werk van!

We werken samen met dertien cateraars die je laten watertanden. Aan jou de keuze wie het smakelijke huwelijksmenu samenstelt. Genieten is alvast de boodschap! Na een overheerlijk diner is het natuurlijk hoog tijd om je dansschoenen aan te trekken en je benen los te gooien. We richten de zaal zo in dat er een dansvloer aanwezig is. Voor het technische gedeelte werken we samen met enkele technische partners; zij voorzien een opstelling volledig op maat zodat jullie je daarover geen zorgen moeten maken. Je bent ook vrij om een eigen technische partner mee te brengen. Dankzij de aanwezige Wifi-voorziening kan je ook onmiddellijk de kiekjes van jouw trouwfeest de wereld in sturen. Ready to pose?!

Heeft de feestzaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze leuke trouwlocatie bij uitstek in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een onvergetelijke dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.