Verjaardagsfeest

De verjaardagsfeestlocatie in Limburg bij uitstek!

Happy birthday to you! Vier het in de Barenzaal en maak er een onvergetelijk verjaardagsfeest van! Gaat het om een knotsgekke party of eerder een rustige drink, don’t think twice en huur onze unieke locatie! Denk je aan een verrassingsfeest voor de jarige job in kwestie? Ook dan is onze zaal een uitstekende keus!

Zorgeloos genieten van een spetterend verjaardagsfeest!

De rijke geschiedenis die het gebouw met zich meedraagt, zorgt voor een authentieke, industriële, maar vooral gezellige sfeer. Een verjaardagsfeestje past volledig binnen dit kader en de mogelijkheden om er je eigen ding van te maken zijn eindeloos! Zit even samen met ons professioneel team en creëer zo een feestje op maat.

De zaal kan 800 gasten ontvangen of 400 personen een zittend plekje geven. Organiseer je een fuif? Dan is er plaats genoeg om de hele buurt te laten dansen. Houd je het liever intiem dan richten we de zaal in voor kleinere groepen. You say it, we create it! Met de nodige infrastructuur toveren we de ruimte zo om in hoe jij het wilt. Dankzij de aanwezige Wifi-verbinding ben je onmiddellijk geconnecteerd met het internet. Foto’s met het feestvarken delen op sociale media? Begin alvast je beste poses te oefenen!

De zaal heeft een optimale bereikbaarheid en beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Ook rolstoelgebruikers vinden gemakkelijk hun weg naar binnen, want het hele gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Laat je smaakpapillen genieten van lekkere gerechtjes door onze topcateraars!

Een heerlijke verjaardagstaart of liever een lunch of diner om je vingers bij af te likken? Geen probleem! Onze catering steekt de handen uit de mouwen om er voor jou iets fantastisch van te maken. We werken samen met een aantal verschillende Limburgse en Antwerpse cateraars. Elk sterk in hun vak en jij mag volledig zelf kiezen met wie je samenwerkt. Check het topic ‘catering’ en begin alvast aan de moeilijke keuze over wie je onder de arm wil nemen.

Heeft de zaal op de C-Mine in Genk je hart al veroverd?

Ben je ondertussen helemaal overtuigd van deze toffe verjaardagsfeestlocatie in Genk? Wacht niet langer en contacteer ons voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een onvergetelijke dag!

Barenzaal werkt ook samen met Limburghal en Thor Central.